Τι θέλετε να λέει η επόμενη σελίδα της ζωής σας; (2ος κύκλος)

Διάρκεια
8 ώρες

Σεμινάριο: «Τι θέλετε να λέει η επόμενη σελίδα της ζωής σας;» (2ος κύκλος),

Σάββατο 27 Μαΐου και 3 Ιουνίου 2017, 4.00-8.00 μ.μ., στο Ηράκλειο, στο χώρο του Τ.Ε.Ι. Κρήτης.

7 απλά βήματα για να ανακαλύψετε τι επιθυμείτε να κάνετε στη ζωή σας και πώς να πετύχετε τους στόχους και τα όνειρά σας, όπως:

  • την πρώτη σας δουλειά
  • μια προαγωγή
  • μια νέα επιχείρηση
  • οικονομική άνεση
  • βελτιωμένη υγεία
  • νέες ή καλύτερες σχέσεις.

Η επιλογή είναι δική σας … Τι θέλετε να λέει η επόμενη σελίδα της ζωής σας;  

 

Κόστος συμμετοχής (συμπεριλαμβανομένου βιβλίου με τη μέθοδο):

• στα 35 ευρώ (=έκπτωση 30%) για φοιτητές και απόφοιτους του Τ.Ε.Ι. Κρήτης και φοιτητές του Ε.Α.Π., καθώς και για ανέργους και άτομα 65+
• Κανονική τιμή: 50 ευρώ.

 

Αντικείμενο Σεμιναρίου

Σε αυτό το 8ωρο σεμινάριο θα μάθετε τους τρόπους, τις τεχνικές, τις μικρές καθημερινές συνήθειες που θα μεταμορφώσουν τη ζωή σας. Ένας νέος, φρέσκος αέρας θα δώσει ώθηση στην καθημερινότητα σας και ένα αίσθημα αυτοπεποίθησης και εσωτερικής δύναμης θα σας δώσει την αυτενέργεια να δημιουργήσετε τη ζωή που ονειρεύεστε.

Ποιους Αφορά

Η κρίση έχει διπλή όψη. Αυτή που συχνά ξεχνάμε είναι αυτήν της ευκαιρίας. Το σεμινάριο διδάσκει με επτά απλά βήματα πως μπορεί κάποιος αλλάζοντας την αντίληψη της πραγματικότητάς του να βρει τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει και να επιτύχει τους στόχους του, είτε αυτοί συνδέονται με την υλοποίηση μιας νέας επιχειρηματικής ιδέας είτε με την εύρεση εργασίας, είτε με τη βελτίωση των σχέσεών του, είτε … κ.τ.λ.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα έχετε την ευκαιρία πρακτικής εφαρμογής πάνω σε δικούς σας στόχους μέσα από τις διαδραστικές ασκήσεις που συνοδεύουν τις τεχνικές. Επιπλέον εξάσκηση θα μπορείτε να κάνετε μέσα από το βιβλίο «Ασκήσεις Πορείας» της ίδιας της εισηγήτριας, που θα σας δοθεί στο σεμινάριο και που ακολουθεί τη μέθοδο των 7 βημάτων. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί σε 2 ενότητες των τεσσάρων ωρών η κάθε μία ( στα δύο Σάββατα). 

Το σεμινάριο το επιμελείται και το διδάσκει η Δρ. Αλεξία Μαίρη Τζωρτζάκη, Επίκουρη Καθηγήτρια στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, του ΤΕΙ Κρήτης, με ειδίκευση στη Διοίκηση. Η Αλεξία είναι συγγραφέας βιβλίων στο Μάνατζμεντ και έχει πολυετή επαγγελματική εμπειρία ως Business και Life Coach, τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Μ. Βρετανία και στη Γερμανία καθώς και στη διδασκαλία μαθημάτων σε ενήλικες πάνω σε θέματα αυτο-ανάπτυξης, συναισθηματικής νοημοσύνης και επιτυχίας. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια του Προγράμματος «Απεριόριστες Πιθανότητες» (Certified Infinite Possibilities Trainer). 

Αναλυτική Προκήρυξη Σεμιναρίου

Δείτε αναλυτικά την Προκήρυξη του Σεμιναρίου.

Αιτήσεις και Κόστος Συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο περιλαμβάνει την παρακολούθηση των 8 ωρών διδασκαλίας, το βιβλίο της εισηγήτριας «Ασκήσεις Πορείας», μια λίστα με σχετική βιβλιογραφία και τη χορήγηση Βεβαίωσης Συμμετοχής. Το ποσό καταβάλλεται μαζί με την αίτηση:

• στα 35 ευρώ (=έκπτωση 30%) για φοιτητές και απόφοιτους του Τ.Ε.Ι. Κρήτης και φοιτητές του Ε.Α.Π., καθώς και για ανέργους και άτομα 65+
• Κανονική τιμή: 50 ευρώ.

Για να θεωρηθεί έγγυρη η εγγραφή σας στο σεμινάριο θα πρέπει να ολοκληρώστετε την πληρωμή σας στο τραπεζικό λογαριασμό (online η σε κάποιο τραπεζικό κατάστημα):

Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Δικαιούχος: ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΕΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 54052975
ΙΒΑΝ: GR 8501102050000020554052975

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την υπεύθυνο επικοινωνίας και διοικητικής υποστήριξης του προγράμματος, κ. Παττακού Ιωάννα (email:info@diaviou.teicrete.gr), τηλέφωνο επικοινωνίας 6932-465385 και 2810-379177 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές από 3/5/2017 έως 23/5/2017

 

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο

 

Χαρακτηριστικά Σεμιναρίου
1. Ο μηχανισμός υλοποίησης των σκέψεών μας
2. Ανακάλυψη των επιθυμιών μας - τεχνική της δημιουργίας ξεκάθαρων στόχων
3. Πώς οι πεποιθήσεις μας καθορίζουν τις πράξεις και το τελικό αποτέλεσμα των προσπαθειών μας
4. Η επιρροή των θετικών συναισθημάτων
5. Το απλό πλάνο δράσης για την πραγματοποίηση των στόχων μας
6. Η δύναμη της πίστης
7. Η πεμπτουσία της επιτυχίας και η μαγεία της ζωής
Ενότητες
Τι θέλετε να λέει η επόμενη σελίδα της ζωής σας; (2ος κύκλος) 8 ώρες

Νέα