Απονομή πιστοποιητικών εξειδίκευσης σε όσους παρακολούθησαν επιτυχώς το πρόγραμμα «Δρομολόγια Ζωής»

Η τελετή απονομής των Πιστοποιητικών Εξειδίκευσης στην Κυκλοφοριακή Αγωγή σε όσους εκπαιδευτικούς ολοκλήρωσαν επιτυχώς  την εκπαίδευση τους στο πρόγραμμα «Προαγωγής Κουλτούρας Οδικής Ασφάλειας σύμφωνα με το εκπαιδευτικό πακέτο  «Δρομολόγια Ζωής» του Εργαστηρίου Υγείας και Οδικής Ασφάλειας (LaHeRS)»  πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 26 Ιουνίου 2018, στο ΤΕΙ Κρήτης.

Η εκδήλωση έγινε στο αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Κρήτης παρουσία του Αντιπρύτανη Χρήστου Φλώρου, του Αντιδημάρχου Παιδείας Γιώργου Βλαχάκη, του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δημήτρη Αποστολάκη, του προέδρου του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας Γιάννη Χλιαουτάκη, της καθηγήτριας και συντονίστριας του Προγράμματος Μαρίας Παπαδακάκη και της προϊσταμένης του Τμήματος Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου Μαρίας Δημητρίου. 

Να υπενθυμίσουμε ότι τα «Δρομολόγια Ζωής» είναι ένα πρόγραμμα προαγωγής κουλτούρας οδικής ασφάλειας σε εκπαιδευτικούς Α΄ και Β΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου και στους γονείς των μαθητών. Το πρόγραμμα αυτό πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Στρατηγικού Σχεδιασμού για τη Διά Βίου Μάθηση του Δήμου Ηρακλείου «Ηράκλειο: Η πόλη που Μαθαίνει» και στόχο έχει την βελτίωση των γνώσεων, των στάσεων και των συμπεριφορών τόσο των εκπαιδευτικών όσο και των γονέων σε θέματα οδικής ασφάλειας. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 12 μήνες και το υλοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου  σε συνεργασία με το ΤΕΙ Κρήτης  και τις Διευθύνσεις Α και Β Βάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου.

Πηγή: ιστοσελίδα Δήμου Ηρακλείου

Ημερομηνία: 
29/06/2018